Jméno:  Heslo:


eObchod > Detail zboží

zpět do obchodu

nelze objednat

Salvi transportní povlak pro harfu Semi Grand třídílný kompletní. Set CT0016+CT0018+CT0019

Katalogové číslo CTSSASC, výrobce Salvi

Náhled zboží

Zboží se nachází v těchto kategoriích:

Vhodný i na staré ruské harfy.
Povlak je velmi dobře navržen, základna je rozdělena na dvě čáísti, takže nástroj není třeba zvedat. Stačí harfu nahnout na jednu stranu a vložit polovinu základny, potom totéž druhá strana. Sloup a vrch jsou se spodním dílem propojeny suchými zipy a plastovými zámky.
Tmavě modrý exteriérový Salvi transportní Harp Cover je vyroben ze 100% polyesteru s voděodolnou vrstvou PVC tkaniny vespod. Polstrování je vyrobeno ze 100% polyuretanové pěny s vysokou hustotou s měkkou podšívkou ze 100% polyuretanu. Kryt harfy má na zadní straně otvor pro ruku a čtyři popruhové rukojeti pro snadnější přepravu harfy. Má zip a Velcro zapínání na přední straně sloupku a připevňuje se k základnímu krytu pomocí snadno uzamykatelných plastových uzávěrů. Na rukávu je vyšité kovové zlaté logo Salvi a je vybaven pouzdrem na vizitky. Kryt sloupu harfy je vyroben ze 100% polyesteru a pod ním je vrstva nepromokavé PVC tkaniny. Polstrování je vyrobeno ze 100% polyuretanové pěny s vysokou hustotou s měkkou podšívkou ze 100% polyuretanu. Kryt sloupce má Velcro, který probíhá po celé délce sloupce.

16.290,- Kč

Toto zboží nelze objednat.





Nemáme-li některé zboží na skladě, může u něj dojít k mírným odchylkám. Bez souhlasu kupujícího samozřejmě nemůžeme cenu u již objednaného zboží změnit, můžeme ale celou objednávku zrušit.

Zobrazené ceny jsou koncové ceny včetně DPH

Ceny v € jsou pouze orientační, aktualizace kurzu 16.9.2024.


Reklama:
YAMAHA Revstar