Jméno:  Heslo:


eObchod > Detail zboží

zpět do obchodu

novinka

Viscount digitální chrámové varhany Cantorum Duo Plus desktop, 4 varhany v jednom nástroji, klaviatura s druckpunktem.

Katalogové číslo 9A40CANTD+H1AM2ST, výrobce Viscount

Náhled zboží

Zboží se nachází v těchto kategoriích:

Prodej pouze na základě kupní smlouvy!
Nová technologie Physis Plus
Cantorum Duo Plus jsou dvoumanuálové přenosné varhany, poháněné patentovanou technologií Physis Plus společnosti Viscount. Nástroj je vybaven 27 varhanními rejstříky a 3 orchestrálními hlasy s vestavěným zesílením, které zaručuje jedinečnou kvalitu zvuku. Tyto vlastnosti v kombinaci se současnou estetikou z něj činí dokonalé přenosné řešení, aniž by byla obětována kvalita, která odlišuje produkty Viscount.
Varhaník si může vybrat ze tří různých rejstříkových sad (barokní, romantická, symfonická) a vytvořit si vlastní preferované zvukové prostředí pomocí akustického modelování.
Nastavení varhan jsou snadno přístupná, upravovatelná a ukládatelná prostřednictvím vylepšeného grafického displeje na předním panelu; bezplatný editor umožňuje upravovat, upravovat a navrhovat Cantorum Duo Plus a poskytuje mnoho funkcí pro varhanní zvuky, směrování a přizpůsobení.
Pro zvýšení flexibility varhan je k dispozici široká škála volitelných prvků, jako jsou stojany, lavice, pedálnice, pedály a výkonné externí zesilovače.

68.290,- Kč

2.755,88 €

cena před 30 dny 74.390,- Kč





Nemáme-li některé zboží na skladě, může u něj dojít k mírným odchylkám. Bez souhlasu kupujícího samozřejmě nemůžeme cenu u již objednaného zboží změnit, můžeme ale celou objednávku zrušit.

Doporučené příslušenství:

Zobrazené ceny jsou koncové ceny včetně DPH

Ceny v € jsou pouze orientační, aktualizace kurzu 6.9.2024.


Reklama: